VIDEO LM: Lichtsteinerov gól do siete Mönchengladbachu najkrajší

NETKY.SK • 20 Júl 2016, 09:57 • 2 min
VIDEO LM: Lichtsteinerov gól do siete Mönchengladbachu najkrajší

TURÍN - Najkrajší gól uplynulej sezóny vo futbalovej Lige majstrov strelil Stephan Lichtsteiner. Švajčiarsky obranca v službích Juventusu Turín si v súboji 4. kola skupinovej fázy proti Borussii Mönchengladbach v závere prvého polčasu nabehol na prihrávku Paula Pogbu a strelou z voleja nekompromisne rozvlnil sieť.

slovakia

left justify in out

Lopta po jeho dotyku sa navyše odrazila od žrde bránky, ktorú strážil Lichtsteinerovej reprezentačný kolega Yann Sommer. Stretnutie, ktoré sa hralo 3. novembra 2015 v Mönchengladbachu, sa napokon skončilo 1:1, a výsledok stanovil práve zásah Lichtsteinera. Tento gól vybrala za najkrajší v sezóne LM 2015/2016 porota, ktorú tvorili aj trénerské esá Alex Ferguson, David Moyes či Mircea Lucescu.

 

Na druhom a tretom mieste v súťaži o gól sezóny v LM skončili juhoamerickí bombardéri FC Barcelona Luis Suárez a Lionel Messi a ich zásahy do siete Arsenalu, resp. AS Rím. Štvrtý bol Saúl Ňíguez z Atlética Madrid a jeho gól Bayernu Mníchov v prvom súboji semifinále, ktorý vďaka tomu španielsky tím vyhral 1:0.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies