Vedenie Juventusu sa vyjadrilo, že s návratom Ronalda sa netreba ponáhľať

NETKY.SK • 29 Marec 2019, 16:41 • 2 min
Vedenie Juventusu sa vyjadrilo, že s návratom Ronalda sa netreba ponáhľať

TURÍN - Prezident talianskeho futbalového klubu Juventus Turín Andrea Agnelli je presvedčený o tom, že s návratom jeho najväčšej hviezdy Cristiana Ronalda sa netreba ponáhľať. Kapitán portugalskej reprezentácie si v portugalskom drese zranil stehenný sval. Jeho účasť v prvom zápase štvrťfinále Ligy majstrov proti Ajaxu Amsterdam je preto ohrozená.

slovakia

left justify in out

Podľa samotného Ronalda však situácia nie je až taká vážna, ako sa možno na prvý pohľad zdá. Do dvoch týždňov by mal byť plne k dispozícii svojmu zamestnávateľovi. Agnelli by mu však rašej ešte odporučil pár dní navyše, pretože už onedlho čakajú Juventus zápasy, ktoré rozhodnú o ich budúcnoti v najväčšej klubovej súťaži sveta.

 

 

"Ak ide o svalové zranenie, na mieste je opatrnosť. Bola by chyba riskovať pre jeden zápas dva mesiace mimo hry," citovala Agnelliho agentúra AP. Prvý duel štvrťfinále LM je pre hráčov "starej dámy" naplánovaný na 10. apríla v Amsterdame. Následná odveta sa bude hrať o týždeň neskôr. 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies