VIDEO: Kučerov to na tlačovke po výhre Stanley cupu poriadne rozbalil!

NETKY.SK • 8 Júl 2021, 19:08 • 2 min
VIDEO: Kučerov to na tlačovke po výhre Stanley cupu poriadne rozbalil!

TAMPA - Hokejisti Tampy Bay Lightning vyhrali opäť po roku Stanleyho pohár. Ich najväčšia ruská útočná hviezda Nikita Kučerov to ale na tlačovke poriadne roztočil.

slovakia

left justify in out

Novinári boli zaskočení už len príchodom hviezdneho útočníka zo šatne šampuiónov pred kamery. Bol totiž polonahý a v ruke držal plechovku piva. 

 

Prvá otázka bola smerovaná na pocity z obhajoby Stanley cupu. "Neviem čo mám na to povedať. Je to back-to-back. Nevedel som spať tri noci. Víťazstvo v tomto zápase bolo pre nás niečím neskutočným," začal. 

 

 

Nikita ďalej hovoril o jednotke v bráne "Bolts", svojom krajanovi Andrejovi Vasiljevskom. "Každý deň na tréningu som mu hovoril, že si najlepší, si MVP. A oni dajú Vezinovu trofej nejakému týpkovi z Vegas. A minulý rok dali Vezinu zase nejakému inému blbcovi."

 

Kučerov narážal najprv na Marca André-Fleuryho z Vegas Golden Knights, ktorý získal spomínanú trofej pre tento rok. V minulej sezóne sa to zase podarilo Connorovi Hellebuyckovi z Winnipegu Jets.

 

Ocenenia NHL 2020/2021: NHL ovládol Connor McDavid, Fleury sa dočkal Vezinovej trofeje

 

Ocenenia NHL 2019/2020: Najlepším hráčom NHL sa stal Nemec Draisaitl, odniesol si tri trofeje

 

Ani jeden zo spomínaných tímov sa nepredstavil vo finálových bojoch o Stanleyho pohár za posledné dva roky. K "Vasimu" ešte dodal, že sa stal najužitočnejším hráčom pre svoj tím v playoff (MVP), s čím absolúte súhlasí. 

 

img

 

"Získal trofej MVP. Aj dnes čo dokázal. Vychytal opäť nulu, to je neskutočné," dodal ruský snajper na záver. 

 

Slováci 

Tampa Bay Lightning vyhrala už svoj tretí Stanley cup a pri všetkých úspechoch bola aj slovenská stopa. V sezóne 2003/2004 to bol Martin Cibák, kedy "Bolts" vyhrali v kanadsko-americkom boji proti Calgary Flames.

 

img

 

Za posledné dva roky zase košický odchovanec a jeden z najlepších obrancov mužstva Erik Černák. Minulý rok sa vo finále predstavil proti Dallasu s Andrejom Sekerom. Túto sezónu to bol zase Montreal Canadiens s Tomášom Tatarom, ktorý ale playoff presedel na tribúne. 

 

Viac o finálovej sérii pred piatym zápasom sa dočítete: Finále Stanley Cupu sa ešte presúva na Floridu, tam ale zúri hurikán

 

Prvé reakcie Erika Černáka po druhom víťazstve vo finále Stanley cupu: Tampa Bay obhájila Stanleyho pohár, Černák ho ako tretí Slovák získal dvakrát

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies