Otec Britney Spearsovej sa vzdal správy jej majetku

NETKY.SK • 13 August 2021, 08:38 • 2 min
Otec Britney Spearsovej sa vzdal správy jej majetku

Jamie Spears spravoval záležitosti svojej dcéry Britney od roku 2008, keď bola hospitalizovaná v psychiatrickej liečebni. Britney Spearsová usilovala o ukončenie núteného opatrovníctva niekoľko mesiacov.

slovakia

left justify in out

Pred súdom tvrdila, že ju nútil vystupovať proti jej vôli, brať lieky, alebo jej nedovolil vydať sa za priateľa a mať s ním dieťa. Jamie Spears však podľa súdnych dokumentov už predtým odmietol, že by sa podieľal na obmedzeniach v osobnom živote svojej dcéry.

 

 

 

Zo správy jej súkromných záležitostí sa zo svojej vôle stiahol v septembri 2019 pre zdravotné ťažkosti, vyplýva z dokumentov. Vo funkcii ho nahradila ošetrovateľka Jodi Montgomeryová.

 

Možno vás zaujme: Dcéra Zuzany Čaputovej rozbieha modelingovú kariéru

 

Otec americkej speváčky Britney Spearsovej sa tak po 13 rokoch vzdal spravovania jej obchodných záležitostí v dokumentoch, ktoré boli vo štvrtok podané na súde.

 

 

 

V dokumente sa uvádza, že Spears sa rozhodol vzdať opatrovníctva, hoci na to nie je právny dôvod. Domnieva sa však, že viesť so svojou dcérou verejný spor nie je v jej najlepšom záujme. „Pán Spears má v pláne spolupracovať so súdom a s novým právnikom svojej dcéry, aby pripravili riadny prechod k novému opatrovníkovi,“ uvádza dokument.

 

Možno vás zaujme: Meghan Markle čakajú nepríjemné chvíle

 

Speváčkin právny zástupca Mathew Rosengart označil Spearsovo rozhodnutie za významné víťazstvo pre Britney Spearsovú a ďalší krok k docieleniu spravodlivosti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies