Nemeckí účastníci reality šou Big Brother sa konečne dozvedeli, čo sa deje vo svete

NETKY.SK • 18 Marec 2020, 23:10 • 2 min
Nemeckí účastníci reality šou Big Brother sa konečne dozvedeli, čo sa deje vo svete

Ak by ste hľadali niekoho, kto ešte nepočul o práve prebiehajúcej pandémii, museli by ste zrejme niekam do amazonskej džungle. Až donedávna o tom, čo sa deje okolo nich, nemali ani potuchy účastníci nemeckej verzie reality šou Big Brother, ktorí boli bez kontaktu s okolitým svetom niekoľko týždňov.

slovakia

left justify in out

Teraz sa od štábu dozvedeli, že z nákazy vo vzdialenej Číne sa stala globálna pandémia s epicentrom v Európe.

 

Neboli pripravení

Súťažiaci, ktorí doposiaľ vo vile zostávajú, sú odrezaní od okolitého sveta od 10. februára. Vtedy málokto reálne uvažoval o tom, že by sa nákaza koronavírusu SARS-CoV-2 mohla výraznejšie rozšíriť aj mimo čínskeho územia.

 

Lenže stalo sa, a organizátori nemeckej verzie reality šou sa stali terčom kritiky, keď sa striktne držali pravidiel a súťažiacim nič nehovorili. Na základe tejto kritiky sa potom rozhodli trinástim zostávajúcim súťažiacim situáciu okolo pandémie ozrejmiť.

 

 

Situáciu im vysvetlil moderátor Jochen Schopp schovaný za sklom za účasti doktora, ktorý dohliada na zdravie účastníkov súťaže. Neveriacky "zírajúcim" súťažiacim potom štáb premietol zábery na ľudoprázdne ulice v Taliansku aj Nemecku.

 

 

Podporili ich ľudia z vonku

Správa rozplakala dvadsaťšesťročnú Michelle, ktorá je v normálnom živote sestričkou starajúcou sa o starých pacientov. Súťažiacich sa však snažila podporiť rodina a udržať konverzáciu v ľahkom tóne či vtipkovať, nech im účastníci prinesú z vily toaletný papier.

 

Po svete teraz prebieha množstvo súťaží Big Brother. Súťažiaci v Rakúsku a Taliansku boli už o pandémii koronavírusu informovaní. V Brazílii takisto reagovali, pochopiteľne, šokovane. 

 

 

V Kanade organizátori situáciu osvetlili po tom, čo si súťažiaci všimli absenciu publika počas vyraďovania. 

 

Nie je to prvýkrát, čo počas súťaže došlo k udalosti, ktorá zmenila západný svet. V roku 2001 prebiehala súťaž v USA, keď došlo k útokom 11. septembra. Jednej z účastníčok museli organizátori oznámiť, že jej bratranec pri útokoch zomrel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies