VIDEO Dievčenská skupina Fifth Harmony vydá v auguste nový album

NETKY.SK • 25 Júl 2017, 14:6 • 2 min
VIDEO Dievčenská skupina Fifth Harmony vydá v auguste nový album

BRATISLAVA - Americká dievčenská skupina Fifth Harmony uvedie 25. augusta na trh nový album.

slovakia

left justify in out

Vydanie nahrávky s názvom Fifth Harmony ohlásil v pondelok moderátor Jimmy Fallon v relácii The Tonight Show, počas ktorej sa formácia predstavila so skladbou Down. Tá je prvým singlom z pripravovanej tretej štúdiovky, ktorá je ich prvým albumom od odchodu speváčky Camily Cabello.

 

Spolu so skupinou počas relácie vystúpil aj rapper Gucci Mane. Pre štvorčlennú skupinu išlo pritom o prvé vystúpenie vo Fallonovej talkshow.

Skupina Fifth Harmony sa preslávila v americkej verzii súťaže The X Factor, kde v roku 2012 skončila na tretej priečke. Predvlani vydali debutový album Reflection, z ktorého pochádza napríklad singel Worth It (feat. Kid Ink).

 

Vlani v máji ponúkli druhú štúdiovku 7/27, ktorá sa v americkom rebríčku Billboard 200 umiestnila na štvrtej priečke. Nahrávka obsahuje aj hit Work From Home (feat. Ty Dolla Sign).

 

Podarilo sa im získať napríklad jednu American Music Award alebo tri MTV Europe Music Awards. V skupine momentálne pôsobia Ally Brooke, Normani Kordei, Dinah Jane a Lauren Jauregui. Spomínaná Cabello bola členkou formácie do decembra 2016.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona