VIDEO Desivá jazda: Šoférke sa na diaľnici po čelnom skle plazil dlhý had

NETKY.SK • 1 Január 2016, 17:47 • 2 min
VIDEO Desivá jazda: Šoférke sa na diaľnici po čelnom skle plazil dlhý had

FARNHAM - Nemenovaná žena zažila jazdu, na ktorú tak skoro nezabudne. Šoférovala svoje auto po diaľnici a odrazu sa jej na čelnom skle zjavil dlhočizný had.

slovakia

left justify in out

Asi dva metre dlhá užovka sa pravdepodobne dostala do motoru BMW, zatiaľ čo bolo zaparkované pred domom vo Farnhame. Had síce nebol jedovatý, no jeho "tancovanie" po čelnom skle mohlo spôsobiť katastrofu. 

 

Glen Boxall, odborník pre voľne žijúce živočíchy, ktorý žene prišiel na pomoc, odporúčil, aby vodiči v takýchto prípadoch zostali pokojní a odstavili vozidlo. Had potom sám odíde alebo sa o neho postarajú odborníci. 

 

"Túto samicu hada sme dostali z auta, po takmer štyroch hodinách," informoval miestne média Boxall. Hada potom premiestnili do chránenej oblasti pri lese, kde im vlhké prostredie poskytuje ideálne podmienky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies