VIDEO Čo znamenajú vianočné sviatky pre slovenské celebrity – hudobníkov a hercov?

NETKY.SK • 24 December 2017, 12:00 • 2 min
VIDEO Čo znamenajú vianočné sviatky pre slovenské celebrity – hudobníkov a hercov?

BRATISLAVA - Pozrite sa, ako plánovali prežiť Vianoce Pavol Hammel, Filip Tůma, Monika Hlimerová, Fedor Frešo, Andrea Zimányiová a Vladimír Kobielsky. A na dôvažok vtipný komentár Laca Lučeniča.

slovakia

left justify in out

Pre väčšinu známych umeleckých osobností, ktoré sme oslovili, sú vianočné sviatky príležitosťou byť so svojimi najbližšími, dobre si oddýchnuť a vnímať jedinečnú atmosféru. Pre viacerých z nich práve pred Vianocami vrcholí ich práca, pretože vystupujú na koncertoch, galavečeroch, dobročinných podujatiach. Pre speváčku Andreu Zimányiovú to nie je vždy jednoduché, pretože práve na takýchto podujatiach sa stretáva so „silnými príbehmi“.

 

Z videa sa dozviete, ako zamestnáva svoje deti počas adventu herečka Monika Hilmerová alebo kde po novom trávi sviatky legendárny basgitarista Fedor Frešo. V tomto roku by sa rád trochu „utrhol“ Pavol Hammel a vycestoval za hranice. Dozviete sa kam - a možno ani nebudete prekvapení. A uhádli by ste, ktorý z nich odporúča, aby sa ľudia počas sviatkov na seba viac usmievali?

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies