Polícia počas silvestrovskej noci nezaznamenala vážnejšie narušenie

NETKY.SK • 1 Január 2020, 15:53 • 2 min
Polícia počas silvestrovskej noci nezaznamenala vážnejšie narušenie

BRATISLAVA – Bratislavská polícia počas novoročných osláv nezaznamenala vážnejšie narušenie.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií, ktoré uviedla na sociálnej sieti, však riešila aj prípad netolerancie voči ďalším návštevníkom či streľbu z plynovej zbrane. V centre bratislavského Starého Mesta dohliadal na bezpečnosť zvýšený počet policajtov.

 

"V rámci prijatých bezpečnostných opatrení situáciu v meste sme monitorovali a prijímali adekvátne opatrenia na ochranu života, zdravia, majetku občanov a verejný poriadok," komentovali.

 

V čase od 18.00 h do 6.00 h prijali operátori mestskej polície na linku 159 celkovo 107 oznamov od občanov.
 

Informovala o tom hovorkyňa bratislavskej mestskej polície Tatiana Kurucová.

Polícia sa zaoberala napríklad nerešpektovaním všeobecne záväzného nariadenia hlavného mesta o zákaze používania zábavnej pyrotechniky.
 

"Mestskí policajti preverovali v hlavnom meste celkom 39 takýchto vecí, pričom v dvoch prípadoch priestupcom na mieste uložili blokovú pokutu a v troch prípadoch vec vyriešili napomenutím," priblížila Kurucová.

 

V utorok (31.12.) krátko pred 20.30 h prijali policajti oznámenie o streľbe z jedného z hotelov na nábreží Dunaja. "Zbraň patrila Slovincovi, bola plynová a vec bola riešená ako priestupok," priblížili policajti na sociálnej sieti.

 

V noci po 02.15 h boli vyslaní na Kapucínsku ulicu, kde mala osoba hádzať sklenené fľaše po okoloidúcich. Policajti podozrivého muža vypátrali a eskortovali na príslušné oddelenie za účelom objasnenia výtržníctva a vykonania potrebných procesných úkonov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies