Deti do škôlok možno zapísať aj elektronicky

NETKY.SK • 9 Máj 2020, 13:22 • 2 min
Deti do škôlok možno zapísať aj elektronicky

TRNAVA - Materské školy (MŠ) v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Trnava na svojich webstránkach zverejnili online formuláre, prostredníctvom ktorých môžu rodičia do 31. mája podať žiadosť o prijatie dieťaťa na predprimárne vzdelávanie.

slovakia

left justify in out

Ďalšou možnosťou na doručenie žiadosti je využitie pošty alebo osobná návšteva. Informovala o tom hovorkyňa mesta Veronika Majtánová.

 

Mesto má v súčasnosti 24 MŠ s 1940 miestami. Od septembra k nim pribudnú dve nové triedy na Základnej škole s MŠ na Gorkého ulici.
 

"Máme tiež vypracovaný projekt pre MŠ Spojná ulica, ktorú odkúpilo, ale s realizáciou to bude asi komplikovanejšie po výpadkoch v rozpočte mesta v dôsledku koronakrízy," uviedol vedúci odboru školstva, mládeže a športu na mestskom úrade Michal Špernoga. Okrem toho ďalšie miesta poskytujú súkromné a cirkevné škôlky.

 

Mestské MŠ budú pre osobné návštevy rodičov bez detí k zápisom otvorené 25. a 26. mája od 12.00 do 15.00 h a 27. a 28. mája od 9.00 do 12.00 h.
 

"S ohľadom na bezpečnosť v terajšej situácii prosíme rodičov, aby osobne prišli iba vtedy, ak je to nevyhnutné," zdôraznil Špernoga.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies