Strana Smer-SD podá návrh na odvolanie Kolíkovej z funkcie ministerky

NETKY.SK • 30 Apríl 2021, 14:16 • 2 min
Strana Smer-SD podá návrh na odvolanie Kolíkovej z funkcie ministerky

BRATISLAVA - Opozičná strana Smer - sociálna demokracia podá návrh na zvolanie mimoriadnej schôdze parlamentu, na ktorej chce vysloviť nedôveru ministerke spravodlivosti Márii Kolíkovej.

slovakia

left justify in out

Na dnešnej tlačovej konferencii povedal Robert Fico, že chcú podať návrh na odvolanie Kolíkovej z funkcie ministerky, s tým, že mimoriadna schôdza by sa mala konať niekedy budúci týždeň. Strana už má podľa jeho slov na zvolanie schôdze dostatok podpisov.

 

img

 

Súvisiaci článok: AKTUALIZOVANÉ: Smer-SD podá návrh na vyslovenie nedôvery ministerke spravodlivosti, údajne okráda ľudí


„Je úplne preukázané, že rodinná firma ministerky Kolíkovej okráda ľudí v bytových domoch. Toto je neprípustné, nemožné a je to konflikt záujmov. Pani Kolíková a jej firma sú zlodeji a zarábajú na štáte. Túto jej obludnosť a drzosť tolerovať nemienime. Pôjdeme pani ministerke po krku, keďže nič iné si nezaslúži,” ozrejmil Fico.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies