Adele sa rozišla s manželom

NETKY.SK • 20 Apríl 2019, 12:50 • 2 min
Adele sa rozišla s manželom

NEW YORK - Anglická speváčka Adele a jej manžel Simon Konecki sa rozišli. Informovali o tom zástupcovia speváčky v piatkovom stanovisku. Podľa neho chce pár naďalej spoločne vychovávať ich syna a žiada o rešpektovanie súkromia.

slovakia

left justify in out

Adele tvorila pár so 45-ročným Koneckým od roku 2011. O ich možnom manželstve sa dlhší čas iba špekulovalo, pretože 30-ročná speváčka si prísne stráži svoje súkromie. Zväzok potvrdila v roku 2017 na udeľovaní cien Grammy, keď vo svojej ďakovnej reči spomenula manžela. Dvojica spolu vychováva syna Angela, ktorý sa narodil v roku 2012.

 

obrazok


Adele Laurie Blue Adkins sa na hudobnej scéne objavila v roku 2006. O dva roky neskôr vydala album 19, ktorý pozitívne prijali kritici i verejnosť. V roku 2009 si z udeľovania cien Grammy odniesla dve sošky - pre najlepšieho nováčika a za najlepší ženský popový spevácky výkon. Druhá štúdiovka 21 (2011) urobila z Adele jednu z najväčších hviezd. Speváčka za ňu získala okrem iného aj Grammy v najprestížnejšej kategórii Album roka a tiež BRIT Award v kategórii Najlepší britský album. Za skladbu Skyfall z rovnomennej bondovky si spolu s Paulom Epworthom vyslúžila ďalšiu Grammy, ale aj Zlatý glóbus a Oscara. Zásluhou Skyfall ovládla aj kategóriu Singel roka na BRIT Awards 2013. V rokoch 2011 a 2012 ju magazín Billboard označil za interpretku roka a americká televízia VH1 ju v roku 2012 zaradila na piate miesto rebríčka 100 najlepších žien v hudobnom priemysle. S najnovšou štúdiovkou 25 (2015) sa dostala na vrchol UK Chartu aj amerického rebríčka Billboard 200. Vo februári 2017 získala na udeľovaní hudobných cien Grammy ďalších päť trofejí v kategóriách Album roka, Nahrávka roka, Pieseň roka, Najlepší popový sólový výkon a Najlepší popový vokálny album.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona