VIDEO: Bratislavský Lovestream Festival ohlasuje ďalšie hviezdy

NETKY.SK • 9 Február 2022, 15:52 • 2 min
VIDEO: Bratislavský Lovestream Festival ohlasuje ďalšie hviezdy

BRATISLAVA - Podujatie sa bude konať od 10. do 12. júna na Tehelnom poli. Účasť na ňom už potvrdili napríklad Red Hot Chili Peppers či Dua Lipa. Organizátori dnes zverejnili ďalšie dve mená.

slovakia

left justify in out

V sobotu 11. júna sa na štadióne v Bratislave neukáže len Dua Lipa, ale aj Lost Frequencies a Zoe Wees. Pod značkou Lost Frequencies sa ukrýva 28-ročný belgický dídžej a producent Felix De Laet, známy svojimi deephousovými hitmi.

 

 

V roku 2014 odštartovala jeho úspech  skladba Are You With Me, ktorá obsadila prvé miesto v 18 krajinách sveta a vďaka ktorej sa stal Felix prvým belgickým umelcom, ktorý dosiahol číslo 1 vo Veľkej Británii. O rok neskôr nasledoval hit Reality a dnes je jeho aktuálny singel Where Are You Now jednou z najhranejších skladieb súčasnosti.

 

 

Sobotňajší program festivalu doplní hviezda hudobných platforiem, 19-ročná nemecká speváčka a skladateľka Zoe Wees. Už v detstve jej diagnostikovali určitú formu epilepsie a tá bola, paradoxne, príčinou jej hudobnej kariéry, pretože z choroby sa rozhodla jednoducho sa vyspievať. Prespievala rôzne svetové hity, prešla si niekoľkými speváckymi súťažami, aby sa dostavil úspech, ktorý jej pomáha.

 

Prečítajte si tiež: Renomovaní tvorcovia pripravujú film o Michaelovi Jacksonovi

 

„Začala som písať piesne, keď som mala osem, pretože to bol najlepší spôsob, ako všetkým ukázať, ako sa cítim. Milujem temné piesne, milujem hlboké piesne – moje piesne boli vždy o démonoch alebo hlasoch v tvojej hlave. Hudba bola mojím denníkom. A stále ním je,“ vyhlásila speváčka.

 

 

Jej surový, silný debutový singel z minulého roka Control konfrontuje emocionálne jazvy, ktoré zanechala jej choroba. Intímna, liečivá balada sa stala okamžite jednou z najpopulárnejších a najstreamovanejších na svete s počtom viac ako 400 miliónov streamov. Samotná speváčka s vlastným nezameniteľným humorom o nej hovorí: „Je to moja najlepšia prvá skladba, akú som mohla kedy vydať.“

 

Podobne vykročil aj jej druhý singel o ženskej spolupatričnosti a solidarite pod názvom Girls Like Us, ktorý  má dnes viac ako 50 miliónov streamov a čísla každým mesiacom rastú.

 

„Na pódiu zo seba vydávam všetko, som to na 100 percent ja, vždy a rada vyjadrujem svoje emócie hlasom,“ dodáva zatiaľ najmladšia účinkujúca na Lovestream Festivale.

 

 

Možno vás zaujme: Zverejnili nominácie na Oscary

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies