VIDEO Bezohľadný cyklista zmietol z cesty dievčatko (3), neobťažoval sa zastaviť

NETKY.SK • 22 Máj 2015, 11:29 • 2 min
VIDEO Bezohľadný cyklista zmietol z cesty dievčatko (3), neobťažoval sa zastaviť

BLACKPOOL – Bezohľadný cyklista doslova zobral zo sebou malé dievčatko a ťahal ho asi štyri metre. Neobťažoval sa ani zastaviť a pokračoval v jazde.

slovakia

left justify in out

Iba trojročná Lucie Wilding vykročila z domu svojich rodičov v anglickom Blackpoole a na chodníku ju zrazil cyklista. Keď sa mu zamotala do pedálov, muž na bicykli spadol, ale ihneď sa postavil a ani sa neobťažoval pristaviť.

 

 

Matka malej Lucie Lauren Howartová (26) povedala, že cyklista im dokonca začal nadávať. „Bol na zemi a čakala som, že sa ospravedlní,“ povedala Lauren a dodal: „Hneď ako sa postavil, začal nám vulgárne nadávať, akoby to bola chyba Lucie, že do nej narazil.“

 

„Myslela som si, že je mŕtva. Odvšadiaľ striekala krv, bola hysterická a kričala na plné pľúca. Skontrolovala som ju či má všetky ruky a nohy, pretože do nej vrazil v obrovskej rýchlosti,“ opísala hrozivý moment dvadsaťšesťročná matka.

 

img

 

Jej otec Matt preskočil cez plot, zdvihol Lucie a ihneď sa ponáhľal na pohotovosť. Lucie našťastie utrpela iba paŕ škrabancov, ale obrovskú psychickú traumu.

 

Asi 20-ročný cyklista sa prihlásil na polícii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies