VIDEO Adela sa pri rozhovore zapotila: Česká výtvarníčka bola ťažké sústo!

NETKY.SK • 27 November 2014, 14:58 • 2 min
VIDEO Adela sa pri rozhovore zapotila: Česká výtvarníčka bola ťažké sústo!

BRATISLAVA – Najlepšia slovenská moderátorka Adela Banášová si do svojej relácie Trochu inak, ktorá nakrúca v SND pozvala svojráznu výtvarníčku Vendulu Chalánkovú. Rozhovor stál za to.

slovakia

left justify in out

Moderátorka Adela Banášová si do programu Trochu inak pozýva hostí, ktorí sú výnimoční svojou originalitou, čo Vendula Chalánková určite je.

 

Začiatok neprebiehal práve najlepšie a výtvarníčka bola skúpa na slovo, až sa Adela vtipne opýtala: „Teraz rozmýšľam, že či vlastne je neviem viesť rozhovor?“ Keď však prišlo na jej kapelu s názvom Muženy, umelkyňa sa rozhovorila a bavila divákov aj Adelu.

 

„Texty vyšli z lyriky záchodových nápisov,“ začala Chalánková a dodala: „Raz som v pohostinstve našla nápis: „Som v pohode a mám ho veľkého“ plus telefónne číslo a toto ma inšpirovalo.“ Spolu s Janou Bismákovou texty zhudobnili a vydali sa na „turné“, ktoré začalo na čerpacej stanici.

 

Skupina sa rozpadla keď členky zistili, že sa im na vystúpení „kumuluje trápnosť a slabší jedinci začali odchádzať“. 

 

 

Vystúpenie zoskupenia Muženy alias kumulácia trápnosti

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies