A´cappella "Vráť mi tie hviezdy" od Beáty Dubasovej a Voising, megahit ulahodí vašim ušiam! (+VIDEO)

NETKY.SK • 6 Február 2024, 11:30 • 2 min
A´cappella "Vráť mi tie hviezdy" od Beáty Dubasovej a Voising, megahit ulahodí vašim ušiam! (+VIDEO)

Unikátne spojenie hlasov! Vokálna skupina Voising si zaspievala s legendou slovenskej populárnej scény Beátou Dubasovou. Na jednom pódiu sa stretli na Reprezentačnom plese v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Výsledkom je jedinečná verzia megahitu Vráť mi tie hviezdy a spontánny klip priamo z pódia!

slovakia

left justify in out

Kapela Voising nepoužíva žiadne nástroje, len svoje hlasy. Funguje v zložení Viktor Nižník - tenor, Veronika Oláh Šebeňová - alt, Milena Čief Majerová - mezzosoprán, Tomáš Benjamín Nižník - beatbox/perkusie, Rado Tomeš - bas, Katarína Fojtíková - soprán. Všetci členovia sa zhodujú, že tvorba speváčky Beáty Dubasovej ich sprevádza doslova celý život.
 
Pamätám si, ako som ešte v škôlke počúval platňu Peter, Vašo a Beáta deťom, ktorú si aj dnes púšťa naša speváčka Katka s deťmi v ľudovej škole. Takže je určite nadčasová. Z tejto platne si spomínam na pieseň Pes a mačka. Beátina tvorba bola súčasťou mojej kariéry celý život. Mne sa splnil sen, keď sme si mohli s Beátkou Dubasovou zaspievať,“ prezradil frontman kapely Viktor Nižník.

Pieseň Vráť mi tie hviezdy si Voising spolu s Beátou Dubasovou nacvičili za pár minút a to v hlučnom prostredí plesu, kde sa ledva počuli.
 
Je nám veľkou cťou, že sme sa mohli osobne stretnúť s hudobnou hviezdou Beátou Dubasovou. Na naše vystúpenie na plese v Podunajských Biskupiciach sme sa veľmi tešili, no plnými dúškami sme si užili aj vystúpenie pani Dubasovej. Počas celého vystúpenia sme v zákulisí spievali jej piesne, vymýšľali druhé hlasy, hľadali tie správne harmónie. Vtedy nám napadla myšlienka osloviť ju a zaspievať si spoločne jej najväčší hit Vráť mi tie hviezdy. Pani Dubasová je naozaj veľká profesionálka a tešíme sa, že s týmto nápadom súhlasila,“ opisuje spoluprácu speváčka Veronika Oláhová Šebeňová.

K piesni vznikol aj spontánny klip, pri ktorom kapele pomohla moderátorka večera Karin Haydu. 

 

A´cappella arranžmán sme vytvorili priamo na mieste a klip sme nakrútili na prvú ostrú. Veľké poďakovanie však patrí moderátorke Karin Haydu, ktorá video natočila a zorganizovala všetkých ľudí v miestnosti. Predsa len ples bol v plnom prúde a ľudia sa perfektne bavili. Vďaka Karin však na pár minút celá miestnosti stíchla a my sme pred zrakmi divákov mohli video natočiť. Bolo to veľmi milé,“ s úsmevom hovorí Veronika Oláhová Šebeňová.

 

Kapela Voising je v zimnom období vyťažená koncertovaním, najskôr na vianočných trhoch a teraz na plesoch.
 
Akcie plesového charakteru máme veľmi radi. V našom repertoári máme piesne, ktoré sú ideálne pre tanečný parket. Keď spievame na plese neskoršie večer, tak to je vždy veľká zábava. Pre nás, ale hlavne pre hostí, ktorí majú v tej chvíli už náladu a veľmi radi tancujú a zabávajú sa,“ teší sa z plesovej sezóny Viktor Nižník.  

Voising nedávno vydali debutový album Všetko má svoj čas, ktorý je historicky prvým a´cappella albumom s autorskými piesňami na Slovensku. Okrem tvorby nových autorských piesní sa skupina aktuálne pripravuje na jarné turné, kde predstaví piesne z nového albumu Všetko má svoj čas. Zároveň album pokrstí priamo na koncertoch. Album nájdete na všetkých streamovacích platformách. Všetky informácia nájdete na www.voising.sk



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: Voising
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies