Princ Harry a jeho manželka Meghan čakajú druhé dieťa

NETKY.SK • 15 Február 2021, 08:09 • 2 min
Princ Harry a jeho manželka Meghan čakajú druhé dieťa

VEĽKÁ BRITÁNIA - Princ Harry a jeho manželka Meghan konečne čakajú druhé dieťa. Kráľovná Alžbeta sa teší.

slovakia

left justify in out

Ročný syn kráľovského páru, Archie Mountbatten-Windsor, ktorý mal v máji jeden rok, sa dočká súrodenca„Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu čakajú svoje druhé dieťa,“ uviedol hovorca páru podľa BBC.

 

img

 

Princ Harry a Meghan sa zosobášili v máji 2018. Ich prvorodený syn Archie sa narodil v roku 2019. Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu začiatkom minulého roka oznámili, že odstupujú z pozície vyššie postavených členov kráľovskej rodiny a od 31. marca tak prestali plniť povinnosti v mene kráľovnej Alžbety II.. Momentálne žijú v Kalifornii.

 

img

 

Hovorca Buckinghamského paláca uviedol, že kráľovná Alžbeta, princ Filip z Walesu a zvyšok kráľovskej rodiny „sú šťastní a prajú im veľa šťastia“Ich dieťa bude ôsme z radu „kráľovských“ detí. Bude to 10. alebo 11. pravnúča kráľovnej a vojvodu z Edinburghu podľa toho, či príde pred alebo po dieťati Zary Tindallovej, dcéry princeznej Anny, ktoré sa má tiež narodiť v roku 2021.

 

img

 

Termín pôrodu Meghan nebol zverejnený, no na fotografii, ktorú zverejnili je už vidno tehotenské bruško. Učrite je to potešujúca správa, keďže Meghan v novembri uviedla, že vlani v júli potratila. Uviedla vtedy, že to bol pocit „takmer neznesiteľného smútku“.

 

„Môžeme potvrdiť, že Archie bude veľkým bratom. Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sú šťastní, že čakajú svoje druhé dieťa,“ uviedol ich hovorca. Pričom to bolo len minulý týždeň, čo sa ich rodina rozrástla o ďalšieho člena, pretože sa kráľovninej vnučke princeznej Eugenie narodil syn.

 

Misan Harriman, priateľ a fotograf Meghan a Harryho, zverejnil ich fotografiu s bruškom na sociálnej sieti.  „Meg, bol som tam na tvojej svadbe, aby som bol svedkom toho, ako sa tento príbeh lásky začal, a môj priateľ, je mi cťou zachytiť to, ako rastie. Gratulujem vojvodcovi a vojvodkyni zo Sussexu k tejto radostnej správe,“ uviedol na Twitteri.

 

Súvisiaci článok: Princ Harry s Meghan si mysleli, že ich sloboda bude vyzerať inak

 

 





 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies