Do KDH vstúpila odborníčka na sociálne veci Anna Laurinec Šmehilová

NETKY.SK • 1 Jún 2023, 11:40 • 2 min
Do KDH vstúpila odborníčka na sociálne veci Anna Laurinec Šmehilová

BRATISLAVA - Do KDH vstúpila odborníčka na sociálne veci, pomoc rodinám a ľuďom so zdravotným postihnutým Anna Laurinec Šmehilová. Informovala o tom hovorkyňa hnutia Lenka Halamová.

slovakia

left justify in out

"Dlhodobo sa snažím, aby sa na rodiny, na potreby ľudí so zdravotným postihnutím, na odkázaných, núdznych či seniorov naozaj nezabúdalo. Svoje dlhoročné skúsenosti v sociálnej oblasti chcem ponúknuť ľuďom tejto krajiny ako súčasť tímu KDH v parlamentných voľbách," uviedla Laurinec Šmehilová.

 

Laurinec Šmehilová sa verejne začala angažovať ako občianska aktivistka v Rade vlády pre osoby so zdravotným postihnutím, neskôr pôsobila ako expertka ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny pre túto oblasť. Skúsenosti nadobudla aj ako poslankyňa nitrianskeho mestského a krajského zastupiteľstva. Aktuálne pôsobí ako riaditeľka strediska sociálnych služieb v Nitre. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies