Vianoce budú toho roku farebné, tvrdí známy florista

NETKY.SK • 8 November 2022, 13:48 • 2 min
Vianoce budú toho roku farebné, tvrdí známy florista

ŽILINA - Aj vy sa každoročne trápite s výberom farieb, ktoré použijete na vianočné dekorácie? Toho roku je to celkom inak, tvrdí florista zo Žiliny Miroslav Jantošík.

slovakia

left justify in out

,,Pri výzdobe vianočného stromčeka sa toho roku nemusíme upierať iba na jednu farbu. Naopak. Vianoce môžu byť pestrofarebné. Kombinovať pritom môžeme firemné výrobky s ručnými dekoráciami tak, aby bol  výsledný efekt farebný a veselý," povedal na úvod známy florista MIroslav Jantošík. ,,Čo sa týka vianočných stromčekov, je celkom jedno, či siahneme po klasike a izbu nám bude zdobiť živý, alebo si vyberieme niektorý z pestrej palety umelých vianočných stromčekov. Posledné roky sa vyrábajú dokonca 3D umelé stromčeky, ktoré verne imitujú tie živé. Ak nemáte dostatok miesta, vyrobte si vianočnú dekoráciu z niekoľkých halúzok jedle, smrečka, alebo borovice. Nezabudnite ani na ostatné symboly Vianoc, červenú, žltú, či bielu Vianočnú ružu, o ktorej pestovaní si povieme o čosi viac už o týždeň." uzatvára Jantošík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies