VfB Stuttgart - Slovan Bratislava 2:2, hlasy trénerov a hráčov

NETKY.SK • 27 August 2010, 07:38 • 2 min
VfB Stuttgart - Slovan Bratislava 2:2, hlasy trénerov a hráčov

VfB Stuttgart - Slovan Bratislava 2:2, hlasy trénerov a hráčov

slovakia

left justify in out

img

Jozef Jankech, tréner Slovana: "Diváci myslím videli dobrý a zaujímavý zápas. Začali sme veľmi dobre, viedli sme 2:0. V prvom polčase mali príležitosti aj domáci, ale nepremenili ich. Po zmene strán vylúčenie ovplyvnilo našu hru, stratili sme prehľad a dostali sme dva góly, z toho jeden vlastný. Nakoniec sme sa ešte pokúsili dostať do vedenie, to sa nám aj podarilo, no rozhodcovia nám neuznali regulárny gól. To ma mrzí, Stuttgartu však prajem v ďalších zápasoch, je to veľmi dobrý tím. My sme ťahali za kratší koniec, je to naša chyba."

Christian Gross, tréner VfB Stuttgart: "Som veľmi rád, že sme vyhrali. Oba zápasy proti Slovanu boli náročné. Včera Slovensko potešil úspech, keď Žilina postúpila do Ligy majstrov, Slovan je približne rovnako silný. Bolo to vidieť na bojovnosti tohto tímu. Mali sme viac šancí, no nepremenili sme ich, ešte sa nám s novým tímom nedarí tak, ako by sme si predstavovali. Brankár Slovana podal skvelý výkon, no myslím si, že sme vyhrali zaslúžene. Morálka môjho mužstva bola vynikajúca. V ďalších zápasoch sa pokúsime vyvarovať chýb."

Erik Grendel, stredopoliar Slovana: "Čo sa stalo? Vedieme 2:0 a neudržíme to. Nemalo by sa to stávať, hoci nás bolo o jedného menej. Takýto zápas musíme zvládnuť lepšie. Po tej červenej karte sme nemali hneď inkasovať, bola tam štandardka, odrazené lopty, chýbalo trocha šťastia. Za stavu 2:1 sme mali byť aktívnejší, žiaľ dostali sme sa pod tlak a domáci vyrovnali."

Jakub Sylvestr, útočník Slovana a autor druhého gólu: "Dostali sme dva zbytočné góly po našich individuálnych chybách a tie rozhodli. Puťo (Matúš Putnocký, pozn.) predviedol päť zákrokov pri šanciach, ktoré mali skončiť gólom a nakoniec dostaneme góly z pološancí. Je to smola a zároveň smutné."

Martin Dobrotka, obranca a kapitán Slovana, autor prvého gólu: "Myslím si, že to vylúčenie dosť ovplyvnilo zápas, pretože Stuttgart vtedy prevzal iniciatívu a už sme neboli takí kompaktní a to rozhodlo. Hneď po vylúčení sme zo štandardky dostali gól a to by sa nemalo stávať. Keby sme to udržali dlhšie, možno by to pre nás šťastne dopadlo."

Mario Božič, stredopoliar Slovana: "Neviem, čo teraz spravím, či skončím s futbalom alebo čo spravím...Je to neuveriteľné, strašné sklamanie pre mňa, mužstvo, celý Slovan. Prídeš k takému silnému súperovi, ukážeš mu, že vieš hrať futbal, že si lepší a potom spravíš takú hlúpu chybu a všetko vymažeš. Neviem čo mám povedať, je to pre nás všetkých veľmi ťažký moment."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies