Trnava hrá zajtra v Bulhrasku, Dunajská Streda doma privíta Grékov

NETKY.SK • 24 Júl 2019, 10:53 • 2 min
Trnava hrá zajtra v Bulhrasku, Dunajská Streda doma privíta Grékov

BRATISLAVA - Vo štvrtok začínajú úvodné zápasy 2. predkola Európskej ligy 2019/2020. Spartak Trnava nastúpi vo večerných hodinách na ihrisku bulharského Lokomotivu Plovdiv a FC DAC 1904 na domácom štadióne v Dunajskej Strede privíta grécke mužstvo Atromitos FC.

slovakia

left justify in out

Víťaz Slovnaft Cupu sa aj v druhom kole kvalifikačnej fázy Európskej ligy predstaví na Balkáne. V Plovdive nastúpi proti tímu, ktorý v uplynulej sezóne premiérovo v histórii vyhral bulharskú pohárovú súťaž.

"Chceme si do odvety doniesť dobrý výsledok. Možno budeme spokojní aj s remízou, ale do každého zápasu vstupujeme s cieľom vyhrať," vyhlásil na oficiálnom webe "andelov" chorvátsky stredopoliar Marko Tešija.

 


Spartak v minulosti na európskej pohárovej scéne natrafil na súpera z Bulharska iba raz. Bolo to v 3. predkole Európskej ligy 2011/2012, keď proti Levski Sofia po prehre 1:2 vonku a identickom domácom triumfe prenikol do play-off EL po strelách zo značky pokutového kopu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) се изправя срещу словашкия Спартак (Търнава) във втория предварителен кръг на Лига Европа. Срещата е в четвъртък (25.07) от 20:30 на стадион "Локомотив" в Пловдив. Билетите за важния сблъсък са вече в продажба на касите на Лаута. Пропуски може да бъдат закупени онлайн на besttickets.bg, както и на касите на бензиностанции OMV, магазини Office 1 Superstore и книжарници Orange. Цените са както следва: Трибуна "Бесика" - 15 лева Трибуна "Спортклуб" - 20 лева Централна трибуна - 25 лева Абонаментните карти няма да важат за мачовете от Лига Европа! Местата, посочени на билетите, ще важат за двубоя!

Príspevok, ktorý zdieľa PFC Lokomotiv Plovdiv (@lokomotiv_plovdiv_official),


Futbalisti DAC 1904 si po vyradení Cracovie Krakov v úvodnom predkole trúfajú aj na grécky Atromitos FC. Mužstvo z Atén sa v minulosti v pohárovej Európe predstavilo šesťkrát a iba v jednom prípade dokázalo prejsť cez nejakého protivníka, konkrétne to bolo v 3. predkole EL 2015/2016 proti AIK Štokholm.

"Uplynulú sezónu som zakončil v dobrej forme. Škoda, že sa mi zatiaľ nepodarilo vychytať čisté konto, ale dúfam, že to zvládnem bez inkasovaného gólu už v najbližšom zápase," skonštatoval 21-ročný český gólman Jedlička.

 

img


Obrana Dunajskej Stredy sa v poslednom období výrazne obmenila. Mužstvo opustili opory ako Souleymane Koné či Tomáš Huk. Zápasy s Cracoviou znamenali rozlúčku aj pre reprezentačného zadáka Ľubomíra Šatku, ktorý zamieril do Lechu Poznaň. Týchto troch nahradili Dominik Kružliak, ukrajinský majster sveta do 20 rokov Danylo Beskorovajnyj a Extrnavčan Matej Oravec. "Chvíľku to ešte bude trvať, kým sa úplne zohráme. Pevne však verím, že je to na dobrej ceste" doplnil Jedlička.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η ώρα της Ευρώπης έφτασε! #atromitosfc #europaleague

Príspevok, ktorý zdieľa AtromitosFC 🔵⚽️ (@atromitosathinonfc),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies