Vo francúzskej väznici sa odohrala rukojemnícka dráma

NETKY.SK • 12 Jún 2019, 10:43 • 2 min
Vo francúzskej väznici sa odohrala rukojemnícka dráma

PARÍŽ - Počas včerajšieho dńa vypukla v jednej z francúzskych väzníc veľká dráma. Väzeň vybavený podomácky vyrobenou zbraňou zobral ako rukojemníkov dvoch dozorcov.

slovakia

left justify in out

Po piatich hodinách sa podarilo dozorcom bez zranení utiecť. Väzeň sa počas dnešnej noci pred špeciálnymi zložkámi nápravného zariadenia v obci Condé-sur-Sarthe v Normandii vzdal. Uviedla to agentúra AP s odvolaním sa francúzske ministerstvo spravodlivosti.

 

 

Bližšie podrobnosti o tejto dráme zatiaľ nie sú známe. Celý prípad je v štádiu vyšetrovania. Zástupcovia väzenských odborov opísali tohto 35-ročného trestanca ako "profesora v zadržiavaní rukojemníkov", keďže už bol zapojený do piatich podobných prípadov. Podľa ministerstva spravodlivosti ho odsúdili za znásilnenie a vraždu spoluväzňa. V minulosti sa neúspešne liečil na psychické problémy.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies