Velďáková nespokojná s finálovým výkonom v trojskoku

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 08:58 • 2 min
Velďáková nespokojná s finálovým výkonom v trojskoku

AMSTERDAM - Slovenská reprezentantka Dana Velďáková skončila v trojskokanskom finále atletických majstrovstiev Európy v holandskom Amsterdame na konečnom 11. mieste. Vo finále zaznamenala iba jediný platný pokus - 13,74 m.

slovakia

left justify in out

Najcennejší kov získala Patrícia Mamonová z Portugalska výkonom 14,58 m, strieborná skončila Hanna Minenková z Izraelu a tretí najdlhší skok predviedla Grékyňa Paraskevi Papahristuová.

 

"Vietor som mala proti, ťažko sa určoval rozbeh. Chcela som to dať na istotu, ale mala som maličký prešľap. V druhom pokuse som skočila okolo 14,20 - 14,30, ale opäť ma vietor posunul k prešľapu. Zarazila som sa do posledného, z toho vyplýva výsledok - 13,74 m, čo nie je zlé, ale nie som s tým spokojná. Dnes som sa naozaj cítila veľmi dobre. Nechcela som riskovať tretí prešľap, chcela som doskakovať aj z poldosky. Cítila som sa oveľa lepšie ako v kvalifikácii, ale výkon tam nebol. Chcela som byť v top osmičke, nepodarilo sa. To, čo je už za tým, to ma nezaujíma," vyjadrila sa pre Slovenský atletický zväz Velďáková.

 

ME v atletike - trojskok - výsledky:

1. Patricia Mamonová (Por.) 14,58 m, 2. Hanna Minenková (Izr.) 14,51 m, 2. Paraskevi Papahristuová (Gré.) 14,47,... 11. Dana VELĎÁKOVÁ (SR) 13,74

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies