Vicepremiérka si želá adventnú súdržnosť, dala aj jasný odkaz k očkovaniu

NETKY.SK • 1 December 2020, 08:44 • 2 min
Vicepremiérka si želá adventnú súdržnosť, dala aj jasný odkaz k očkovaniu

Podpredsedníčka vlády Veronika Remišová sa teší, že medzi voličmi jej hnutia Za ľudí, je najviac zástancov očkovania.

slovakia

left justify in out

Bývalá poslankyňa parlamentu za hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti je presvedčená, že čas Adventu, ako čakania na najkrajší sviatok roka, je priestorom pre ľudskú súdržnosť. Je presvedčená, že okrem nej potrebujeme aj „láskavosť, nádej a pozitívnu víziu pre Slovensko“.

 

 

Na sociálnej sieti sa vyjadrila aj k očkovaniu, ktoré považuje za zbraň nevyhnutnú pre  zvládnutie nového koronavírusu. „Až 52% voličov strany Za ľudí by sa dalo zaočkovať proti koronavírusu. Keď bude vakcína schválená regulačnými úradmi, vďaka spoločnému nákupu s ostatnými európskymi krajinami dostaneme prvé vakcíny za veľmi krátky čas,“ napísala s tým, že musíme uprednostniť tých slabších, ale aj ľudí v prvej línii. Je zhrozená z toho, ako sa niektorí snažia tému zneužívať na účely vyvolávania strachu z očkovania.

 

„Niektorí zneužívajú strach a šíria rôzne nepravdy. No vakcíny sú nateraz jedinou cestou ako sa vrátiť k ako-tak normálnemu životu, skončiť prísne opatrenia a venovať sa podpore ekonomiky,“ doplnila vicepremiérka s dôvetkom, že to určite zvládneme. V boji s koronavírusom sú dôležité aj rúška a dezinfekčné gély. Kúpiť si ich mlžete na stránke shop.netky.sk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies