V Dubnici nad Váhom včera vo večerných hodinách došlo dráme. 27 ročná žena zaútočila na manžela kuchynským nožom

NETKY.SK • 15 December 2023, 15:30 • 2 min
V Dubnici nad Váhom včera vo večerných hodinách došlo dráme. 27 ročná žena zaútočila na manžela kuchynským nožom

Dramatický incident sa stal včera v Dubnici nad Váhom, kde opitá 27-ročná žena napadla manžela kuchynským nožom. Polícia ju zadržala s 2,56 promile alkoholu. Hrozí jej trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.

slovakia

left justify in out

rodinnej dráme došlo vo večerných hodinách v Dubnici nad Váhom. 27-ročná žena pod vplyvom alkoholu a po predchádzajúcej hádke sa pokúsila opakovane bodnúť manžela špicatým kuchynským nožom do rôznych častí tela. Žena mala útočiť na hlavu a krk muža a tiež ľavé rameno. Vzhľadom na stav opitosti páchateľky a aktívne bránenie sa poškodeného mu boli spôsobené len povrchové rezné zranenia na ľavom ramene a v zadnej časti hlavy.

 

Polícia ženu obmedzila na osobnej slobode a umiestnila v cele policajného zaistenia. Bola s ňou vykonaná dychová skúška, ktorá skončila s výsledkom 2,56 promile alkoholu.

 

Vzhľadom na okolnosti prípadu, polícia mala za dostatočne preukázané, že páchateľka sa pokúsila úmyselne spôsobiť mužovi ťažkú ujmu na zdraví. Vyšetrovateľ z Trenčína vzniesol obvinenie 27-ročnej žene zo zločinu Ublíženie na zdraví v štádiu pokusu. Prokurátorovi podal podnet na jej väzobné trestné stíhanie. V prípade dokázania viny, hrozí obvinenej za tento skutok trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Tlačový odbor MV SR / KR PZ v Trenčíne, Foto: Pluska / Polícia SR (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies