Van Kessel možno aj na jar v Trenčíne

NETKY.SK • 3 December 2013, 09:36 • 2 min
Van Kessel možno aj na jar v Trenčíne

TRENČÍN - Budúcnosť futbalového krídelníka v klube najvyššej slovenskej súťaže AS Trenčín Gina van Kessela je nejasná. Dvadsaťročný Holanďan sa po polročnom hosťovaní vráti do materského Ajaxu Amsterdam, ale nie je vylúčené, že sa v jarnej časti Corgoň ligy opäť objaví v trenčianskom drese.

slovakia

left justify in out

"Dnes ešte naozaj nevieme povedať, ako to celé dopadne. Bude záležať na rozhodnutí Ajaxu a hráča. V tomto smere musíme byť trpezliví. Dobré je, že nás netlačí čas. Gino odviedol kus práce, ktorá však z nášho pohľadu zostala akoby nedokončená. Máme pred sebou ešte dôležitú a pravdepodobne veľmi zaujímavú jarnú časť sezóny. V každom prípade, jeho pôsobenie v AS je pre nás veľmi špeciálne. Ide totiž o prvého hráča Ajaxu, ktorý sa rozhodol prísť do Trenčína. Som presvedčený, že náš klub urobil maximum preto, aby sa Gino cítil ako doma," povedal pre astrencin.sk generálny manažér klubu Róbert Rybníček. 

Van Kessel je s ôsmimi presnými zásahmi a šiestimi gólovými prihrávkami najproduktívnejším hráčom AS, jeden gól dosiahol aj v Európskej lige. Rodák z Alkmaaru si otvoril strelecký účet 11. augusta v zápase 5. kola proti Dunajskej Strede (6:0) a odvtedy dostával čoraz viac priestoru. Van Kessel sa výraznou mierou pričinil o priebežné druhé miesto po jesennej časti Corgoň ligy. "Chcem sa poďakovať všetkým za fantastický čas strávený v AS Trenčín," napísal van Kessel na sociálnej sieti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies