V správny čas na správnom mieste: Policajti pomohli posádke vozidla po nehode

NETKY.SK • 24 November 2023, 15:30 • 2 min
V správny čas na správnom mieste: Policajti pomohli posádke vozidla po nehode

BRATISLAVA - V nedeľu sa policajti v Bratislave presúvali na hraničný priechod a počas cesty zachránili osoby po nehode. Vozidlo zn. Citroen C4 zišlo mimo vozovky a narazilo do stromu. Dvaja zranení boli prevezení do bratislavskej nemocnice.

slovakia

left justify in out

V nedeľu (19.11.2023) sa dvojčlenná hliadka policajtov Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V. presúvala na hraničný priechod s Maďarskom, kde mala plniť úlohy súvisiace so zvýšeným výkonom služby zameraného na nelegálnu migráciu.

 

Krátko pred 07.00 h počas jazdy po ceste I/2 spozorovali vozidlo zn. Citroen C4, ktoré sa nachádzalo mimo vozovky a zjavne poškodené nárazom do stromu. Posádke vozidla, ktorú tvorili štyri osoby policajti poskytli potrebné pomoc a na miesto privolali kolegov z dopravnej polície. Na miesto bola privolaná aj RZP, ktorá dve osoby – 24ročná žena24-ročný muž boli prevezení k ošetreniu do jednej z bratislavských nemocníc. Ďalšia žena – 19-ročná, bola ošetrená na mieste. Vykonanou dychovou skúškou nebola zistená prítomnosť alkoholu v dychu vodiča.



Podľa doterajších zistení pravdepodobnou príčinou nehody bolo neprispôsobenie jazdy vodičom, následkom čoho v uvedenom úseku zišiel mimo vozovky kde došlo k nárazu do stromu.



K zraneniu iných osôb nedošlo, presné príčiny ako aj okolnosti tejto dopravnej nehody vyšetrujú policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave.

     



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ Bratislava, Foto: Polícia SR - Bratislavský kraj / Facebook
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies