Slovensko a Česko sa dočká nečakaného súboja! Klein vs Muradov v unikátnom projekte Fabriqu

NETKY.SK • 17 Júl 2023, 20:30 • 2 min
Slovensko a Česko sa dočká nečakaného súboja! Klein vs Muradov v unikátnom projekte Fabriqu

Organizácia FABRIQ MMA predstavila pred pár dňami nový projekt Pyramída Slávy: Nezastaviteľný, ktorý by mohol byť pomyselným kariérnym katapultom pre mnohých zápasníkov. Celkovo osmička amatérskych bojovníkov dostane príležitosť zabojovať o zmluvu v najväčšej domácej organizácii Oktagon MMA. V role kapitánov a trénerov tímu budú obrovské hviezdy tohto športu!

slovakia

left justify in out

Jednou z nich bude prvý Slovák v UFC Ľudovít „Lajoš“ Klein, ktorého čaká už 8. augusta ďalší duel v UFC. „Chystá sa pyramída medzi Českom a Slovenskom a som rád, že môžem byť trénerom slovenskej strany. Veľmi sa na to teším. Mladí zápasníci sa pobijú o titul „Nezastaviteľný“. Je to výzva aj pre mňa a rovnako pre chalanov, ktorí majú šancu zabojovať o zmluvu do Oktagonu,“ konštatoval Klein vo videu na sociálnej sieti. 

Druhým trénerom tímu, pochopiteľne na českej strane bude ďalší borec UFC Makhmud „Mach“ Muradov. Uzbeckého bojovníka čaká už o pár dní, konkrétne 22.júla súboj s Bryanom Barberenom a tesne pred ním, potvrdil, že sa do projektu Pyramída Slávy zapojí rovnako ako Lajoš. 

Organizácia bude mená bojovníkov postupne odhaľovať na sociálnych sieťach. Čo však vieme je to, že kvalifikačné boje do pyramídy sa uskutočnia už 2.9.2023 v Trnave na Fabriq 3Moderovať v klietke bude znova Patrik „Rytmus“ Vrbovský a komentátormi bude Robert Kmeťo a Samuel „Pirát“ Krištofič. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Robert Kmeťo, Foto: Robert Kmeťo
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies