V nedeľu v Lahti triumfoval Poliak Stoch

NETKY.SK • 2 Marec 2014, 16:06 • 2 min
V nedeľu v Lahti triumfoval Poliak Stoch

LAHTI - Svetový pohár v skokoch na lyžiach 2013/2014 - Lahti (Fín.), mostík HS-130.

slovakia

left justify in out

Poľský reprezentant v skokoch na lyžiach Kamil Stoch sa stal na mostíku HS-130 vo fínskom Lahti víťazom nedeľňajších popoludňajších pretekov Svetového pohára (SP) 2013/2014 a dosiahol 12. individuálny triumf na podujatí tohto rangu.

 

Za dvojnásobným olympijským víťazom zo Soči skončil na druhom mieste s odstupom 3,6 bodu líder 1. kola Severin Freund z Nemecka, ktorý po Falune (streda) a Lahti (piatok) nepridal tento týždeň v rámci SP tretie prvenstvo za sebou. Bronzovú priečku obsadil Rakúšan Gregor Schlierenzauer. Slovensko nemalo zastúpenie. 

 

Dvadsaťšesťročný rodák zo Zakopaného Stoch sa opäť dostal na čelo priebežného celkového poradia Svetového pohára pred Slovinca Petra Prevca, ktorý bol v nedeľu v Lahti šiesty. 

Seriál SP 2013/2014 v skokoch na lyžiach pokračuje už v utorok 4. marca ďalšími pretekmi jednotlivcov, ktoré sa uskutočnia na mostíku HS-127 vo fínskom Kuopiu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies