V Bratislave sa zrazili dve električky,hlásia dvoch zranených

NETKY.SK • 5 Jún 2019, 16:48 • 2 min
V Bratislave sa zrazili dve električky,hlásia dvoch zranených

BRATISLAVA – V Bratislave na Račianskej ulici, pri budove Výskumného ústavu zváračského, sa v stredu popoludní zrazili električky.

slovakia

left justify in out

Pri nehode sa zranili dvaja cestujúci. Vodiči sú bez zranení. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Dopravného podniku Bratislavy (DPB) Adriana Volfová, s tým, že na mieste je polícia, záchranári i dispečing DPB. Do mestskej časti Rača momentálne nepremávajú električky liniek 3, 5 a 7.

 

"Približne o 15.36 h sa stala vzájomná dopravná nehoda dvoch električiek na Račianskej ulici v smere do centra. Dispečing DPB okamžite vyslal na miesto hliadku dispečerov a zabezpečil príchod polície, zdravotníckych záchranárov a tiež náhradnú autobusovú dopravu v úseku Blumentál - vozovňa Krasňany a späť," povedala Volfová.

 

img

 

Pri nehode došlo podľa jej slov k zraneniu dvoch cestujúcich, vodiči sú bez zranení. Nehoda je momentálne v štádiu riešenia. DPB na svojom webe informuje, že momentálne električky liniek 3, 5 a 7 medzi Blumentálom a vozovňou Krasňany nepremávajú. V tomto úseku jazdí náhradná autobusová doprava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies