VIDEO V Mexiku poslali poštou živé tigrie mláďa v zapečatenom plastovom boxe!

NETKY.SK • 8 Február 2018, 17:13 • 2 min
VIDEO V Mexiku poslali poštou živé tigrie mláďa v zapečatenom plastovom boxe!

Poštové zásielky môžu byť natoľko kuriózne, že je možno lepšie, ak zamestnanci o ich obsahu nič netušia. V prípade zásielky, ktorá bola v stredu v mexickom Jaliscu pripravená na odoslanie, to však bolo presne naopak. Vo vnútri totiž bolo tigrie mláďa a nebyť policajného psa, ktorý ho vyňuchal, nemusela byť už malá šelma na žive.

slovakia

left justify in out

O nevšednom náleze informoval mexický úrad pre ochranu životného prostredia. Mláďa tigra sa nachádzalo v zapečatenom plastovom boxe a podľa agentúry AP bolo pod vplyvom sedatív, píše server Novinky.cz. Krabica bola vystlaná novinami a neobsahovala ani jedlo, ani vodu. 

 

Zásielka mala putovať zo štátu Jalisca do štátu Querétaro a údajne už bola pripravebná na odoslanie. Nikto zo zamestnancov si nevšimol, že vo vnútri sa nechádza mláďa šelmy. To zaznamenal až policajný pes, ktorý kontroloval, či sa v niektorej zo zásielok neskrýva pašovaný tovar.

 

Tiger bol dehydratovaný, ale teraz je už v poriadku. Majiteľovi ho odobrali pre zlé zaobchádzanie a mláďa tak skončilo v jednom z centier pre opustené zvieratá.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies