VIDEO: Vodička autobusu zachraňuje dieťa, ktoré pobehuje samo po ulici

NETKY.SK • 11 Január 2019, 17:45 • 2 min
VIDEO: Vodička autobusu zachraňuje dieťa, ktoré pobehuje samo po ulici

BRATISLAVA – Nikdy neviete, čo vás môže počas dňa prekvapiť. Vodička mestskej linky v americkom meste Milwaukee mala úplne klasický pracovný deň. Ako každý vodič autobusu sa premiestňovala po svojej trase, keď zrazu zbadala na chodníku niečo nezvyčajné. V momente zastala a rozbehla sa na druhú stranu cesty.

slovakia

left justify in out

Vodička autobusu zachovala ako hrdinka. Pasažieri v autobuse samozrejme najprv nechápali, prečo sa rozhodla na rušnej ulici len tak zastaviť vozidlo a vystúpiť von bez slova. Všetko im však bolo jasné, keď sa Irena vrátila. V rukách držala dieťa.

 

Milwaukee County Transit System (MCTS) uviedol, "že stratený chlapec mal na sebe len plienku a tenký svetrík, keď ho vodička Irena Ivič objavila na svojej obvyklej trase v centre Milwaukee."

 

img

 

Video ponúka záber na malého chlapca, ktorý beží sám okolo križovatky do vedľajšej ulice. Vodička v momente zastavila autobus, prebehla cez cestu na druhú stranu a zdvihla plačúce dieťa zo zeme. Následne si ho zobrala k sebe do autobusu, aby sa aspoň trochu zohrialo. Jedna cestujúca nestratila duchaprítomnosť, prišla dopredu k vodičke a obliekla malému chlapcovi svoj kabát. Chlapec sa tak do príchodu polície mohol aspoň trochu zohriať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies