V Kyjeve pred parlamentom vytvorili uličku hanby

NETKY.SK • 27 Február 2014, 11:20 • 2 min
V Kyjeve pred parlamentom vytvorili uličku hanby

KYJEV - Približne 2000 ukrajinských demonštrantov, prevažne s vlajkami ultrapravicovej strany Sloboda, obkľúčilo dnes v Kyjeve budovu ukrajinského parlamentu (Verchovna rada). Informovala o tom agentúra UNIAN.

slovakia

left justify in out

Podľa jej redaktora demonštranti pri vchode určenom pre poslancov vytvorili "uličku hanby", cez ktorú podľa ich očakávania prejdú poslanci Strany regiónov a komunistov.

      

Ukrajinský parlamentu by mal dnes zaoberať nomináciami na členov novej vlády. Očakáva sa, že premiérom sa stane bývalý minister hospodárstva a zahraničných vecí Arsenij Jaceňuk - šéf poslaneckého klubu strany Baťkivščyna (Vlasť) expremiérky Julije Tymošenkovej.
      

Schválenie novej vlády bude podľa ruskej agentúry RIA Novosti zrejme formalitou, keďže Verchovna rada už od víkendu schvaľuje celý rad opatrení na odstránenie dedičstva po kabinete zosadeného prezidenta Viktora Janukovyča.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies