Richard Raši za pracovníkov ministerstva odovzdal darčeky Nízkoprahovému centru Fortunáćik

NETKY.SK • 26 December 2023, 10:04 • 2 min
Richard Raši za pracovníkov ministerstva odovzdal darčeky Nízkoprahovému centru Fortunáćik

Ministerstvo aj tento rok plnilo želania detí zo sociálne slabších rodín.

slovakia

left justify in out

Vďaka charitatívnej aktivite Stromček splnených prianí sa Ministerstvu investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR spoločnými silami podarilo splniť želania a zabezpečiť tak krajšie Vianoce pre 61 detí z Nízkoprahového centra Fortunáčik, informuje o tom ministerstvo.

Napriek tomu, že nemajú to šťastie stráviť sviatky presne tak, ako si predstavujú, pod vianočným stromčekom si našli svoje vysnívané darčeky.

„Som nesmierne rád, že aj my na ministerstve máme ľudí, ktorí sa neboja pomáhať a všetkým im patrí moje ďakujem. Pre mnohé z detičiek budú naše darčeky jediné, ktoré tento rok dostanú. Ja sám som prispel svojou troškou a štvorročnému Paťkovi som splnil jeho tajné želanie,“ povedal minister Richard Raši.

Podstata sviatkov pokoja a radosti spočíva v ľuďoch, ktorí stoja pri nás. V tento krásny čas Vianoc sa preto skúsme zamerať na obdarovávanie tých menej šťastných. Pre mnohých sú drahé dary a teplá večera samozrejmosťou, no pre veľa rodín je to aj v dnešnej dobe luxus, ktorý si nemôžu dovoliť, dodáva správa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: MIRRI SR, Foto: Minister Richard Raši s darčekami (MIRRI SR)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies