V Bratislavskom kraji čaká na vodičov niekoľko dopravných obmedzení

NETKY.SK • 20 August 2014, 16:14 • 2 min
V Bratislavskom kraji čaká na vodičov niekoľko dopravných obmedzení

BRATISLAVA - Na vodičov v Bratislavskom kraji čaká počas nasledujúcich dní viacero dopravných obmedzení.

slovakia

left justify in out

 "Od dnešného dňa na približne šesť týždňov bude z dôvodu výstavby okružnej križovatky uzavretý výjazd na diaľnicu D2 z komunikácie II/505 smerom na Malacky a rovnako aj zjazd z diaľnice D2 na komunikáciu II/505 v smere z Malaciek," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Uzávierka v danom úseku bude vyznačená prenosným dopravným značením.
     

S dopravným obmedzením treba od štvrtku (21.8.) počítať aj na Botanickej ulici, kde bude od 7.00 h premávka v smere z centra mesta v úseku od vysokoškolských internátov Družba po "Riviéru" presmerovaná do protismerného jazdného pásu. "Vodičov vyzývame, aby pri prejazde týmito úsekmi znížili rýchlosť a zvýšili pozornosť. O dopravných obmedzeniach, ktoré by v priebehu víkendu výrazným spôsobom obmedzili plynulosť cestnej premávky, budeme verejnosť informovať," dodala Považanová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies