Začala spievať skôr, ako rozprávať! Na Slovensku nám rastie tento nový spevácky talent

NETKY.SK • 8 December 2020, 22:53 • 2 min
Začala spievať skôr, ako rozprávať! Na Slovensku nám rastie tento nový spevácky talent

Volá sa Olívia. A je na ňu hrdá nielen jej mama, s ktorou sme sa o jej talente rozprávali. Najnovšie prekvapila piesňou o TikToku.

slovakia

left justify in out

Dokonca fakt, že je to veľký talent, sa prejavil už vtedy, keď sa ešte len čakalo na jej prvé slová. „Olívia spievala od malička. Keď začala spievať skôr ako rozprávať, tušila som že za tým niečo bude,“ teší sa jej mama Miroslava Váhovská.

 

img

 

Z tohto malého zázraku mala až slzy na krajíčku. „Bola som prekvapená, zároveň šťastná, lebo to bolo veľmi milé a každý si to všímal, čo sa tomu malému cca 1,5-ročnému dievčatku nesmierne páčilo,“ natešene dodala.

 

Malá Olívia tak mohla začať plniť nesplnený sen svojej mamy. „Ja sama ako dieťa som chcela byť speváčkou, no od malička mi bolo naznačované nech sa radšej uberám iným smerom,“ dodala s tým, že následne prišla do jej života dcéra. „Potom sa narodila Olívia a nevedomky celý môj sen prebrala na seba.“

 

img

 

Teraz si však uvedomuje, že nemôže až tak snívať či plánovať za dcéru, ona sa sama musí v tom nájsť. „V súvislosti s jej spevom nemám žiadne sny, budem rada, ak bude robiť čo ju baví a do takej miery ako ju to baví, pretože už teraz vidím, že to nie je ľahká cesta,“ vysvetlila s tým, že spev ju sprevádza prakticky stále.

 

A skutočne trénuje tak, ako možno ani tí najlepší speváci. „Olívia spieva nonstop a všetko možné, trendy, pesničky z rádia, staré hity, či to čo počúvame my alebo započuje niekde vonku,“ zasmiala sa s dôvetkom, že stačí jej dokonca pesničku počuť jediný raz.

 

Dokonca momentálne ani nenavštevuje žiadne hudobné kurzy. „Nijak špeciálne netrénuje, ani nechodí na hodiny spevu (zatiaľ),“ zdôraznila s tým, že súčasný svet, ktorým sa musia prebíjať speváci, má aj svoje horšie stránky.

 

img

 

Dala by malú Olíviu na rôzne talentové súťaže? Napríklad aj na Superstar, ktorá môže byť dobrým odrazovým mostíkom pre budúcu hviezdu? „Keďže poznám nástrahy dnešného sveta a showbiznisu držíme to veľmi na krátko a najradšej by som z toho zo strachu o ňu vycúvala, ale mám pocit, že je to rozbehnutý vlak, ktorý nejde zastaviť,“ vysvetlila s tým, aby všetko bolo tak, ako má byť.

 

Miroslava Váhovská prezradila aj to, aká je jej najobľúbenejšia pieseň. Ide o pieseň Tancuj, a práve tak sa má volať aj celý album, ktorý ešte nie je hotový. „Takže zatiaľ taká tajná. Ľudia zatiaľ poznajú len prvý vydaný singel Na tiktoku celý deň. No 12 nových pesničiek je pripravených na naspievanie takže je sa na čo teši,“ uzavrela mama Olívie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies