Základné školy v Senici prechádzajú počas letných prázdnin rekonštrukciou

NETKY.SK • 11 Júl 2023, 10:15 • 2 min
Základné školy v Senici prechádzajú počas letných prázdnin rekonštrukciou

SENICA - Počas mesiacov júl a august sa na základných školách (ZŠ), ktorých zriaďovateľom je mesto Senica, uskutočňujú rekonštrukcie a údržbárske práce.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom hovorkyňa mesta Tatiana Moravcová. 

 

Najväčšia investícia počas tohto obdobia sa realizuje na ZŠ Viliama Paulínyho-Tótha. Vykonáva sa na nej výmena elektroinštalácie. Náklady na túto rekonštrukciu sú vo výške 80.337 eur. "Zároveň sa pokračuje v stavebných úpravách tried prvého ročníka a družín. Do tried pribudne počas leta aj nový školský nábytok. V školskom areáli bude doplnený mobiliár o lavičky a odpadkové koše," uviedla Moravcová.

Na ZŠ Komenského je v lete naplánované maľovanie priestorov školskej kuchyne, ako aj niektorých tried a toaliet. "ZŠ s materskou školou J. Mudrocha sa počas leta zameria na centrálne upratovanie, dezinfekciu školy a potrebné údržbárske práce," doplnila hovorkyňa mesta. Inštalácia protislnečných fólií na okná, dokončenie serverovne, renovácia zborovne, ako aj výmena podláh v jednom z blokov školy sa bude realizovať na ZŠ na Sadovej ulici. "Okrem týchto prác sa nanovo vymaľuje aj školská jedáleň," informovala Moravcová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
TASR/KB Netky, Foto: FB Mesto Senica
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies