V Bratislave oproti bývalému PKO prasklo veľké vodovodné potrubie

NETKY.SK • 28 Apríl 2023, 13:00 • 2 min
V Bratislave oproti bývalému PKO prasklo veľké vodovodné potrubie

BRATISLAVA - V kopci nad Nábrežím armádneho generála Ludvíka Svobodu v Bratislave oproti bývalému PKO prasklo veľké vodovodné potrubie. Informuje o tom Bratislavská vodárenská spoločnosť (BVS) na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

"Na veľkom vodovodnom potrubí v kopci nad električkovou zástavkou Kráľovské údolie sa stala nehoda. Voda zaplavuje Žižkovu ulicu a steká až na Nábrežie armádneho generála L. Svobodu," približuje mestská firma. 

 

"Voda zaplavuje Žižkovu ulicu a steká až na Nábrežie armádneho generála L. Svobodu," približuje mestská firma. BVS zároveň informovala, že pracuje na odstránení poruchy. Prívod vody je v súčasnosti už uzavretý, uviedol hovorca BVS Peter Podstupka. "Ďalšia voda už nevyteká, doteká už len voda, ktorá vytiekla," poznamenal. Voda zo zasiahnutého územia by tak už mala rýchlejšie odtekať. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies