Oktagon MMA: Szabová má dohodnutý zápas s veteránkou, kedy sa uskutoční?

NETKY.SK • 22 November 2021, 14:13 • 2 min
Oktagon MMA: Szabová má dohodnutý zápas s veteránkou, kedy sa uskutoční?

Ženská divízia organizácie Oktagon MMA ponúkne fanúšikom mimoriadne atraktívny zápas. Slovenská nádej, neporazená Lucia Szabová, otestuje svoje schopnosti v súboji so skúsenou Luciou Pudilovou.

slovakia

left justify in out

Pudilová sa naposledy objavila na turnaji Oktagon Prime 4, kde porazila Martu Waliczekovú a verejnosti predviedla vynikajúcu formu, ktorú zdokonaľovala v Írsku. Promotér Ondřej Novotný následne prezradil, že by sa mohla dočkať titulového zápasu. Veteránka UFC následne na sociálnych sieťach vyzvala na zápas slovenskú bojovníčku Luciu Szabovú.

 

img

 

„Lucia Szabová, 30.12., poďme do toho, diváci si to želajú, tak im dajme to, čo chcú. Ondřej Novotný, uskutočnime to a rozhodne sa, kto je najlepšia bojovníčka v Oktagone,“ napísala Pudilová, ktorá sa v roku 2017 ako prvá Češka v histórii objavila v najznámejšej MMA organizácii na svete. Od roku 2018 však ťahala sériu štyroch prehier v rade, ktoré jej napokon zlomili väz a v decembri 2020 sa stala posilou Oktagonu, kde má bilanciu 4-1.

 

 

„Lucko, môžeme ísť na to. Rada príjmem zápas o titul so súperkou ako si ty, no nie 30.12. Pre zdravotné komplikácie som zrušila zápas na Hanuman Cupe a štart na Oktagon 30 je tiež ešte v hre. Preto verím, že si profesionálka, ktorá pochopí, že po tak dlhej pauze sa za mesiac nedá pripraviť na titulový zápas. Daj mi čas na poriadnu prípravu, nech môžeme dať ľuďom poriadnu bitku o OKTAGON titul v najlepšej forme, akej sme obe schopné,“ zareagovala Szabová.

 

 

Dvadsaťtriročná Slovenka má v Oktagone bilanciu 4-0 a predpovedajú jej veľkú budúcnosť. Ďalším krokom tak bude súboj s legendou československej MMA scény, ktorý však s najväčšou pravdepodobnosťou tento rok neuvidíme. „30.12 máš zápas a písala si, že budeš stopercentne pripravená, tak z toho som čerpala, každopádne ďakujem za odpoveď, počkám na tvoje uzdravenie. Sama som po ťažkom zápase a prajem ti, aby si sa dala čo najskôr do poriadku,“ uzavrela výzvu Pudilová.

 

Veľký zápas by sa mohol uskutočniť v prvej polovici budúceho roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies