Twisted Sister sú už na Slovensku

NETKY.SK • 24 Jún 2015, 12:43 • 2 min
Twisted Sister sú už na Slovensku

BRATISLAVA - Americká kapela Twisted Sister pricestovala v utorok na Slovensko.

slovakia

left justify in out

Formácia, ktorá sa predstaví v sobotu o 21:30 na piešťanskom festivale Topfest, neprezradila, čo plánuje počas týchto dní robiť. Pre celý štáb však vyžiadali v hoteli najvyššej kategórie 16 izieb, z toho šesť jednolôžkových apartmánov.

 

Kapela, ktorá má na konte hity ako We're Not Gonna Take It či I Wanna Rock, chce mať v sobotu na letisku v šatni okrem občerstvenia aj niekoľko vysokých zrkadiel, dostatok energetických nápojov, žinenku na jogu a špeciálnu značku mexickej tequily. Počas koncertu s nimi vystúpi niekdajší člen zoskupenia Dream Theater Mike Portnoy, ktorý nahradil zosnulého bubeníka Twisted Sister A.J. Pera. 

 

Už 12. ročník Topfestu sa uskutoční od 26. do 28. júna. Okrem Twisted Sister vystúpia napríklad aj Stratovarius, Arch Enemy, Hollywood Undead, Within Temptation, The Exploited, Kryštof, Support Lesbiens, Divokej Bill, Horkýže Slíže, Slobodná Európa, Tublatanka, Hex, Iné Kafe, Zóna A, Konflikt & hostia, IMT Smile a Lúčnica a mnohí ďalší. Celý harmonogram je dostupný na webstránke www.topfest.sk. 

 

Návštevníci a návštevníčky sa môžu tešiť aj na sprievodný program. K dispozícii bude Fun zóna, kde si môžu ľudia vyskúšať napríklad skok z 25-metrovej výšky. Rádio Rocková republika otvorí Chill Vill zónu. Pripravené budú aj vyhliadkové lety vrtuľníkom. V areáli tiež rozdajú 5800 kusov smotanovej zmrzlinovej pochúťky. 

 

K dispozícii bude bezplatné stanovanie v stanovom mestečku. Parkovanie v jeho bezprostrednej blízkosti bude stáť dve eurá na celé podujatie. Organizátori tiež zriadia desiatky stánkov s občerstvením, bankomat, miesta na nabíjanie mobilných telefónov či zdravotné stredisko s možnosťou uskladnenia inzulínu a liekov v chladničke. 

 

Brány festivalu otvoria v piatok o 9:00, stanové mestečko už vo štvrtok o 12:00. Železnice slovenskej republiky ponúkajú návštevníkom Topfestu výhodnejšie cestovanie na podujatie. Informácie sú dostupné na linke kontaktného centra a na webstránke www.slovakrail.sk. 

 

Medzi areálom festivalu a železničnou stanicou v Piešťanoch bude fungovať kyvadlová doprava, ktorá bude premávať každú hodinu od štvrtka od 12:00 do pondelka do 12:00. Do samotného areálu festivalu vedú dva vstupy. Jeden v smere od mesta Piešťany - od vojenských kasární a druhý v smere od zjazdu z diaľnice Horná Streda. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies