VIDEO: Policajná razia odhalila netradičnú vianočnú tombolu

NETKY.SK • 22 December 2021, 10:32 • 2 min
VIDEO: Policajná razia odhalila netradičnú vianočnú tombolu

BRATISLAVA - Prípad sa stal v španielskom meste Murcia. Polícia na mieste zatkla dvoch mužov – jedného Španiela a jedného Argentínčana.

slovakia

left justify in out

Španielska polícia odhalila tombolu v rámci protidrogovej razie. S prekvapením zistili, že muži pripravili dva darčekové koše, ktoré obsahovali kokaín, hašiš, alkohol, tabakové výrobky a 8 kilogramov šunky. 

 

Jednu cenu prichystali pri príležitosti Vianoc a druhú k sviatku Zjavenia pána, ktorý oslavujú 6. januára. Na stene našli zoznam ľudí, ktorí sa zapojili do tomboly. Lístok do vianočnej tomboly stál 5 eur, do druhej zas 10 eur. 

 

 

Prečítajte si tiež: Čech ukradol päť žemlí počas núdzového stavu. Ide za mreže! 

 

Polícia zhabala aj 165 rastlín marihuany a 33 halogénových lámp, ktoré zločinci využívajú na pestovanie tejto rastliny. Okrem toho našli aj 1 kilogram nasekanej marihuany, 5 kilogramov marihuanových šišiek a bližšie nešpecifikované množstvo kokaínu a hašiša. 

 

Ako pripomína BBC, v Španielsku je tradíciou odbarovať niekoho počas sviatkov darčekovým košom, v ktorom sa často objavia alkohol a šunka. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies