V zápase MMA si to rozdali Terminátor s Babou Jagou. Čo povedali tesne po zápase?

NETKY.SK • 6 December 2020, 09:22 • 2 min
V zápase MMA si to rozdali Terminátor s Babou Jagou. Čo povedali tesne po zápase?

Karlos “Terminátor“ Vémola v dlho očakávanom zápase potreboval iba dve minúty na porazenie Václava Mikuláška.

slovakia

left justify in out

Vo veľkom a dlho očakávanom dueli Vémola vs. Mikulášek alias Baba Jaga už po dvoch minútach bolo všetkému koniec. Ako uvádza sme.sk v čase 2:03. „A je to tu! Vémola dokázal Mikuláška uškrtiť a je koniec!“

 

 

Český bojovník MMA sa po zápase poďakoval na sociálnej sieti všetkým, ktorí mu fandili a dlhodobo ho podporujú. „Ďakujem veľmi pekne všetkým sponzorom a partnerom, ktorí vždy stoja pri mne a v poslednom rade vám fanúšikom! Robím to pre vás a vaša podpora pre mňa znamená veľa,“ zdôraznil Vémola, ktorý pred zápasom vyhlásil, že ak Babu Jagu neporazí, tak rukavice zavesí na klinec.

 

V jedenom z rozhovorov po zápase povedal, že musí trénovať, aby nabudúce získal víťazstvo rýchlejšie ako po dvoch minútach. "Tréner mi hovoril, chyť to, utiahni to, a ja som nechcel, ja som ho chcel ešte mlátiť," vyjadril sa Vémola tesne po dlho očakávanom dueli.

 

 

Baba Jaga povedal, že prehral zaslúžene. "Nebudem sa vyhovárať," povedal s však s tým, že taký je život. "Ja mám úsmev od ucha k uchu. Je mi to úplne jedno," prezradil Mikulášek.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies