Tatar si vychutnal brankára Rangers

NETKY.SK • 28 Február 2020, 15:03 • 2 min
Tatar si vychutnal brankára Rangers

MONTREAL - O tom, že Tomáš Tatar je ťahúňom Canadiens v tohtoročnej edícii NHL, nie je najmenších pochýb. V noci sa dokonca postaral o parádu, ktorá sa následne stala hitom internetu.

slovakia

left justify in out

Priebeh zápasu

Montreal Canadiens nastúpil v noci na domácom ľade proti Rangerom z New Yorku. Za stavu 1:0 v čase, keď do konca druhej tretiny zostávali len 3 minúty, sa o puk bojovalo za bránkou domácich a nič nenasvedčovalo tomu, že by mali Habs opäť v zápase skórovať. 

 

img

 

Famózny Tomáš Tatar

Puk však vybojovali domáci a cez Brendona Gallaghera rýchlo preniesli hru na stred hracej plochy. Na modrej čiare dostal presnú prihrávku slovenský útočník Tomáš Tatar, na ktorého obrana hostí evidentne zabudla, pretože sa ocitol sám pred brankárom Alexandrom Georgijevom. Svoj nájazd zakončil ako skúsený hokejista, keď najprv naznačil švih. To však brankára zmiatlo a na následný blafák už nestihol včas zareagovať.

 

img

video

 

Hokejový chrám 

Celé Bell Centre následne explodovalo. Len pre zaujímavosť, v tejto hale sa diváci postarali o najhlasnejšiu zvukovú kulisu v celej NHL. V apríli 2006 tu bolo nameraných 114 decibelov. Pri maximálnom počte 21 237 divákov, to asi ani nie je žiadnym prekvapením. Na porovnanie zvuk lietadla tesne pred odletom je 120 decibelov.  

 

 

Tatarove sólo nestačilo

Playoff v tomto kanadskom meste sa aj z tohto dôvodu prežíva trochu inak. Bolo by preto krásne, vidieť takýchto gólov Tomáša Tatara v jeho domácej hale čo najviac. V tejto sezóne už má na konte 22 gólov a 36 asistencií a so ziskom 58 kanadských bodov si vyrovnal svoje kariérne maximum. Ani to však napokon domácim v noci nestačilo. Rangers sa z nepriaznivého stavu spamätali a napokon vyhrali presvedčivo 5:2.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Canadiens de Montréal (@canadiensmtl),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies