Tvorcovia snímky Nikdy nehovor nikdy predstavili trailer

NETKY.SK • 12 Jún 2023, 19:00 • 2 min
Tvorcovia snímky Nikdy nehovor nikdy predstavili trailer

BRATISLAVA - Tvorcovia snímky "Nikdy nehovor nikdy" v hlavných úlohách s Terezou Kostkovou a Tomášom Maštalírom predstavili trailer snímky s česko-slovenským obsadením. Filmová novinka od režiséra Braňa Mišíka a producentov kinohitov Všetko alebo nič, Príliš osobná známosť či V lete ti poviem, ako sa mám príde do kín od 3. augusta.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom PR manažérka Andrea Pivarčiová. Dodáva, že nový film je dôkazom, že všetko zlé môže byť skutočne aj na niečo dobré. S Naďou (Tereza Kostková) a Petrom (Tomáš Maštalír) sa diváci zoznámia v čase rozpadu ich manželstiev. Petrov vzťah s manželkou (Lenka Krobotová) ochladol pre ich dlhé odlúčenie. Lenka je lekárkou na misiách v Afrike. Nadin manžel (Marek Majeský) sa "zamiloval" do mladšej.

 

Nevinná zrážka áut Nade a Petra má za následok, že začnú na seba narážať aj v bežnom živote. Naďa popri práci učiteľky vedie aj hodiny jogy. Po nevydarenom manželstve už so šťastím v láske úplne nepočíta. Peter, po viacerých zdravotných problémoch s chrbticou, je nútený zmeniť svoj životný štýl a práve joga mu má v tom pomôcť. Dochádza k ďalšiemu stretnutiu s Naďou a ich vzájomné sympatie sa začínajú prehlbovať. Do ich vzťahu však vstupujú nielen ich deti, ale prihlásia sa aj exmanželia.

 

Mišík o spolupráci s hlavnými hrdinami prezradil, že Kostková a Maštalír sú mimoriadni profesionáli a aj ľudsky si veľmi dobre porozumeli. "Pre mňa je pri práci veľmi dôležité, aby herec nebol 'iba' herec, ale aby dokázal počúvať to, čo mu hovorím, a chápať, že každá zo situácií má aj istý ľudský rozmer. To herecké umenie sa niekedy musí podriadiť tomu, čo danou scénou chceme vypovedať. Toto v sebe obaja majú. Dokážu počúvať, nechajú sa viesť, a teda môžu vznikať veci, ktoré sú viac ako len dobre zahrané," dodal režisér. Ďalej účinkujú Hana Holišová, Ondřej Sokol, Jana Kovalčiková, Lucia Siposová, Juraj Hrčka, Štefan Martinovič, Juraj "Šoko" Tabaček či Branislav Bystriansky.

 

Trailer:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies