Turistu, po ktorom pátrali 6 dní, našli v Strážovských vrchoch mŕtveho

NETKY.SK • 11 Máj 2018, 07:21 • 2 min
Turistu, po ktorom pátrali 6 dní, našli v Strážovských vrchoch mŕtveho

BRATISLAVA - Nezvestného 41–ročného slovenského turistu našli mŕtveho vo štvrtok popoludní v Strážovských vrchoch medzi Čelom a Úplazom, v strmom lesnom teréne.

slovakia

left justify in out

Na svojej webovej stránke o tom informuje Horská záchranná služba (HZS), ktorá transportovala telesné pozostatky muža k zaparkovaným autám pri turistickom chodníku. Tam ich odovzdala obhliadajúcemu lekárovi a príslušníkom Policajného zboru (PZ) SR.

 

HZS bola v sobotu 5. mája v rámci Integrovaného záchranného systému požiadaná Políciou SR o pomoc pri pátraní 41–ročnom turistovi slovenskej národnosti. „Muž v sobotu ráno odišiel na túru do Strážovských vrchov, ktoré nie sú zásahovým územím HZS, odkiaľ sa ani do neskorých večerných hodín nevrátil. Príbuzní sa s ním počas dňa skúšali spojiť telefonicky, ale telefón bol nedostupný," uvádza HZS, s tým, že polícia vykonala bezvýslednú lokalizáciu mobilného telefónu.

 

Po mužovi šesť dní pátrali príslušníci PZ, záchranári a psovodi HZS, letka Ministerstva vnútra SR a dobrovoľníci.

 

Príčina úmrtia bude predmetom nasledujúcich vyšetrovacích úkonov.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies