Trojica páchateľov napadla muža pre finančné nezhody

NETKY.SK • 25 August 2014, 10:32 • 2 min
Trojica páchateľov napadla muža pre finančné nezhody

BRATISLAVA - Traja páchatelia v sobotu (23.8.) ráno na Miletičovej ulici v Bratislave vo dvore bývalej ubytovne po nezhodách týkajúcich sa finančného ohodnotenia fyzicky napadli 38-ročného muža z okresu Senec. Polícia už v tejto súvislosti obvinila 55-ročného Damiána D., 60-ročného Rudolfa D., obaja z okresu Malacky, a 59-ročného Ivana D. z okresu Senica.

slovakia

left justify in out

"V čase, keď sa poškodený snažil nastúpiť do svojho automobilu, obvinení ho začali slovne a fyzicky napádať, pričom mu spôsobili škrabance na tvári a chrbte, psychickú ujmu a násilím ho obrali o finančnú hotovosť vo výške približne 50 eur," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.
      

Všetci traja páchatelia sú obvinení zo zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva. Stíhaní sú na slobode. "V zmysle Trestného zákona im hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov," dodala Kurucová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies