Kto bude tento rok uvedený do Rock and Rollovej siene slávy?

NETKY.SK • 13 Máj 2021, 08:04 • 2 min
Kto bude tento rok uvedený do Rock and Rollovej siene slávy?

NEW YORK - Tento rok sa usmeje šťastie na pár hudobných hviezd. Nových členov do siene slávy uvedú počas októbrového ceremoniálu v Clevelande.

slovakia

left justify in out

Do Rock'n'rollovej siene slávy tento rok uvedú rappera menom Jay-Z, Foo Fighters, The Go-Go's, Tinu Turner, Carole King a Todda Rundgrena. Prvým trom menovaným sa to dokonca podarilo hneď na prvý pokus.

 

img

Nových členov do siene slávy uvedú počas októbrového ceremoniálu v Clevelande. Okrem nich si na podujatí uctia aj LL Cool J-a, Billyho Prestona a Randyho Rhoadsa, ktorým udelia ceny za hudobnú výnimočnosť, a za prínos ocenia Kraftwerk, Gila Scotta Herona a Charleyho Pattona. Bývalý manažér, vlastník nahrávacej spoločnosti a organizátor koncertov Clarence Avant dostane cenu Ahmeta Erteguna. Tento 36. ročník podujatia sa bude konať 30. októbra v Rocket Mortgage Fieldhouse. Ceremoniál naživo odvysiela SiriusXM a neskôr aj televízia HBO.

 

Mohlo by vás zaujímať: RECENZIA: Film Dokonalý pacient je dôkazom absolútneho zlyhania švédskej justície, polície i psychiatrie v prípade najznámejšieho schizofrenika



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona