Trnavčan Tóth si po údere do hlavy na derby vôbec nepamätá

NETKY.SK • 18 Marec 2014, 12:59 • 2 min
Trnavčan Tóth si po údere do hlavy na derby vôbec nepamätá

TRNAVA - Futbalista Spartaka Trnava Martin Tóth nedohral nedeľňajšie derby 22. kola Corgoň ligy na ihrisku Slovana Bratislava. Hosťujúci stopér utrpel pri rohovom kope "belasých" v úvode stretnutia úder lakťom do hlavy od domáceho stredopoliara Lestera Peltiera, následne spadol na zem a udrel si hlavu o zem.

slovakia

left justify in out

Otrasený zostal ležať na trávniku, keď sa postavil, evidentne mal problémy s motorikou. Po krátkej pauze sa však do hry vrátil, na ihrisku pobudol ďalších desať minút a až potom ho trnavský tréner Juraj Jarábek na upozornenie útočníka Slovana Róberta Vitteka a následne aj kapitána spartakovcov Romana Procházku z trávnika stiahol.

 

Rodák z Nitry bol aj podľa pozápasových vyjadrení spoluhráčov  dezorientovaný, vôbec nevedel, kde je, pýtal sa, s kým vlastne hrajú. "Vôbec si na zápas nespomínam. Snažím sa rozpamätať sa, no mám tam iba tmu," uvádza vyjadrenie Martina Tótha tlačová správa Spartaka.

 

Po stretnutí stredného obrancu hospitalizovali v nemocnici, kde si ho nechali na pozorovaní. Lekári mu diagnostikovali otras mozgu. "Posledné, na čo si spomínam, je, že som išiel do Trnavy na zraz. Viac ale neviem nič. Zrazu som sa iba zobudil v nemocnici na lôžku a bol pondelok. Vraj som v zápase dostal solídny knokaut. Zatiaľ som čítal len nejaké vyjadrenia v médiách, ale hovorím, mám totálne okno," dodal 27-ročný stopér.

 

Tóth by sa veľmi rád čo najskôr zapojil späť do tréningového procesu svojho tímu. "Lekári vraveli, že v ďalších dňoch ma  ešte môže výrazne bolieť hlava. Zatiaľ sa cítim fit, v stredu sa budem hlásiť v Trnave. Ak to lekári povolia, začnem s tréningom."

 

Spartak čaká počas víkendu duel v Senici. O tom, či v strede trnavskej obrany bude figurovať aj Tóth, rozhodnú tréneri po konzultácii s lekárskym tímom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies