Ódor musí okamžite konať

NETKY.SK • 10 Október 2023, 15:00 • 2 min
Ódor musí okamžite konať

Líder HLASu - sociálna demokracia Peter Pellegrini žiada premiéra Ódora a príslušných ministrov, aby vycestovali na východ Slovenska a na miesta, ktoré boli zasiahnuté zemetrasením. 

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"V takejto ťažkej situácii očakávam, že predseda vlády a ministri okamžite vycestujú na postihnuté miesta a ponúknu okamžitú pomoc až z úrovne vlády. Žiaľ, aj pred niekoľkými mesiacmi boli obce zasiahnuté krupobitím a vláda sa na východ neunúvala," zdôraznil líder HLASu Pellegrini.

 

"Práve v takejto chvíli, by som očakával, že ĺudia nebudú odkázaní sami na seba, že nenecháme starostov a primátorov na pospas osudu, aby si kritickú situáciu vyriešili sami," skonštatoval Pellegrini. "Je povinnosťou vládnych činiteľov zrušiť pracovný program a pomôcť nešťastným ľuďom," uviedol vo svojom vyhlásení Peter Pellegrini.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies