Začal sa súdny proces v prípade tragickej dopravnej nehody na Zochovej

NETKY.SK • 8 Jún 2023, 09:40 • 2 min
Začal sa súdny proces v prípade tragickej dopravnej nehody na Zochovej

BRATISLAVA - Na Mestskom súde Bratislava I sa vo štvrtok začal súdny proces v prípade vlaňajšej tragickej dopravnej nehody na bratislavskej zastávke mestskej hromadnej dopravy Zochova, pri ktorej zomrelo päť ľudí. Vodič osobného automobilu Dušan Dedeček šoféroval pod vplyvom alkoholu. Na hlavnom pojednávaní je prítomný.

slovakia

left justify in out

Prokurátor Krajskej prokuratúry Bratislava podal na Dušana Dedečka obžalobu v závere marca pre obzvlášť závažný zločin všeobecného ohrozenia v nepriamom úmysle.

 

img

 

Dopravná nehoda si 2. októbra 2022 vyžiadala okrem piatich mŕtvych aj niekoľko zranených osôb. Dušan Dedeček je väzobne stíhaný pre dôvodnú obavu z pokračovania v trestnej činnosti. Pre trestný čin všeobecného ohrozenia mu hrozí podľa Trestného zákona trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo až doživotie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies